This survey uses a trial version of the Alchemer platform and the user’s identity is not verified.
Skip survey header

Afstudeeronderzoek Sportieve Recreatie

Dit onderzoek betreft een tevredenheidsonderzoek ten aanzien van sportieve recreatie in de openbare ruimte van Almere. Ik wil u graag vragen deze enquête in te vullen, om meer inzicht te verkrijgen in uw tevredenheid over sportieve recreatie in Almere en uw wensen en behoeften op dit gebied. Alle opgegeven informatie is vertrouwelijk en zal uitsluitend voor dit onderzoek gebruikt worden. De enquête is uitsluitend bedoeld voor mensen vanaf 16 t/m 65 jaar en wonend in Almere.
1. Ben jij tevreden over het aanbod aan sportvoorzieningen in de openbare ruimte van Almere? *This question is required.
2. Hoe tevreden ben jij over het aanbod aan sportactiviteiten in de openbare ruimte van Almere? Geeft per activiteit een beoordeling tussen de 1 en de 5 (1 voor minst tevreden en 5 voor meest tevreden) *This question is required.
Space Cell Beoordeling
Fietsen
Mountainbiken
Wandelen
Hardlopen
Skeeleren
Zwemmen
Kanoën
Roeien
Windsurfen
Kitesurfen
Paardrijden
Zeilen
3. Welke activiteit(en) is/zijn voor jou belangrijk? Geef dit aan met een cijfer tussen de 1 en de 5 (1 voor minst belangrijk en 5 voor meest belangrijk) *This question is required.
Space Cell Cijfer
Fietsen
Mountainbiken
Wandelen
Hardlopen
Skeeleren
Zwemmen
Kanoën
Roeien
Windsurfen
Kitesurfen
Paardrijden
Zeilen