Surveys should never ask for any sensitive or secure data. Do not provide passwords, credit card numbers, identification numbers, or other sensitive information. Report Abuse.
Skip survey header

Онлайн анкета за оценка на изпълнението на ОПР на Община Бургас за 2007 – 2013 и за визията, целите и приоритетите в Общинския план за развитие на община Бургас за 2014-2020 г.

Page One

Здравейте,

Община Бургас провежда онлайн анкетно проучване сред своите жители, касаещо оценка на изпълнението на Общинския план за развитие (ОПР) на община Бургас за 2007-2013 г., както и за визията, целите и приоритетите в ОПР на Община Бургас за 2014-2020 г. С участието си в това проучване Вие ще допринесете пряко за изготвянето на този план.

Проучването е в рамките на изпълнение на договор с предмет: „Разработване, прилагане и контрол на стратегически средносрочни политики в Община Бургас“ по проект: „Създаване на условия за ефективен мониторинг и контрол при разработване на политики и стратегически документи на Община Бургас“, финансиран от Оперативна програма „Административен капацитет“, бюджетна линия  BG051PO002/13/1.3-07. 

Анкетата е анонимна, а Вашите отговори ще бъдат използвани единствено за статистически анализ. 

За да започнете попълването на анкетата, моля, натиснете бутона "НАПРЕД"!


Survey Software powered by SurveyGizmo
Survey Software