Surveys should never ask for any sensitive or secure data. Do not provide passwords, credit card numbers, identification numbers, or other sensitive information. Report Abuse.
Skip survey header

ОЦЕНКА НА ПРЕДСТАВЕНИТЕ ПРИОРИТЕТНИ ПРОЕКТИ, ВКЛЮЧЕНИ В ИПГВР

Page One

Уважаеми граждани на Козлодуй,

Целта на настоящото проучване е да се подредят по-значимост проектите, които ще бъдат включени в ИПГВР. Молим Ви да попълните анкетната карта, като определите кои са най – важните проекти, за които Община Козлодуй следва да търси финансиране през периода 2014 – 2020 г. Можете да посочите повече от един обект в предложените тематични направления! Вие можете да направите своето предложение за конкретен проект, като попълните въпрос № 11.Това би ни помогнало за изготвяне на реалистичен и приложим Интегриран план за градско възстановяване и развитие (ИПГВР) на гр. Козлодуй. Анонимността Ви е гарантирана!

Благодарим Ви!

Анкетата започва с 10 групи от тематични направления, от които с Ваша помощ ще бъдат избрани приоритетните области, които да влязат в ИПГВР на гр. Козлодуй. Във всяка от 10-те групи направления можете да изберете повече от един отговор.
 
За да започнете попълването на анкетата, моля, натиснете бутона "Напред"!
Survey Software powered by SurveyGizmo
Survey Software