Skip survey header

Digital skola för alla - personal

Bakgrundsuppgifter

Dagens elever vistas inte bara i en fysisk lärmiljö utan också allt oftare i vad som kan beskrivas som en digital lärmiljö. Det är okänt hur bra dessa digitala lärmiljöer är för elever med särskilda behov.

 

Enkäten ställer frågor om hur bra de lärmiljöer ni använder på din skola fungerar för elever med särskilda behov.

Svaren kommer att användas för att utveckla de digitala lärmiljöerna så att de ger ett bättre stöd till anställda, föräldrar och elever med särskilda behov och olika typer av funktionsnedsättningar.

Du kommer nu att få ett antal frågor och du kommer att få ta ställning till ett antal påståenden. Vill du inte svara på en fråga hoppar du bara över den. Frågorna handlar om digitala verktyg (till exempel så kallade utbildningsplattformar) med specifika funktioner som skolorna använder med syfte att stödja arbetet och utbildningsinsatser.

Denna enkät ingår som en del i Digital Skola för Alla-projektet, som är en 2-årig studie finansierad av myndigheten Vinnova. Dina svar är mycket viktiga som underlag för att förbättra förutsättningarna för elever, lärare och föräldrar med funktionsnedsättning.

Alla enkätsvar behandlas anonymt och enlighet med etiska förhållningsregler.

1. Vilken typ av arbetsuppgifter arbetar du med?