Skip survey header

Vállalati kérdőív a budapesti Gazdaságélénkítés és munkahelyteremtés Tematikus Fejlesztési Programhoz






Tisztelt Hölgyem/Uram!

A Fővárosi Közgyűlés 2014. június 30-án felkérte a Főpolgármestert, hogy kezdje meg egy gazdaságélénkítési és munkahelyteremtési célú tematikus fejlesztési program kidolgozását a fővárosi kerületi önkormányzatokkal partnerségben. A program:
 
  • Budapestre fókuszál, ahol
  • olyan vállalkozásbarát üzleti környezet megteremtését célozza 2020-ra, amely
  • a Főváros és kerületei, a Kormányzat valamint a magánszféra szereplői közti együttműködésre és párbeszédre épít és,
  • a végrehajtásba bevonja az önkormányzat(ok) által közvetlenül vagy közvetetten a gazdaságélénkítést, munkahelyteremtést szolgáló eszközeit;
  • létrehoz összvárosi projekteket, intézményeket, amellyel erősíthető Budapest gazdasága és foglalkoztatása,
  • segíti a kormányzati partnereket Budapesten a gazdaságélénkítésre és munkahelyteremtésre fordítható erőforrásaik hatékonyabb felhasználásában. (bővebb információk: http://budapestfejlesztes.hu/)

Ennek a programnak a kidolgozásához szeretnénk megismerni az Ön véleményét. A kérdőív célja, hogy felmérje a vállalkozások növekedését és sikeres működését gátló vagy segítő tényezőket és a vállalkozások fejlesztési terveit, tapasztalatait és várakozásait.
Kérjük, hogy az online kérdőív kitöltésével járuljon hozzá ennek a budapesti programnak az előkészítésének! A kérdőív kitöltése anonim, és maximum 15 percet vesz igénybe. 

A válaszokat és a válaszadók adatait bizalmasan kezeljük, csak kutatási célokra használjuk. Kérjük, a kérdőívet 2015.05.18-ig, hétfőig töltse ki.

Amennyiben bármilyen kérdése, észrevétele van, jelezheti Maczák Johanna projektvezetőnek a +361-999-8354-es, vagy a +361-327-1380-as telefonszámon, vagy a tfp@budapest.hu e-mail címen.

Együttműködését előre is köszönjük!