Surveys should never ask for any sensitive or secure data. Do not provide passwords, credit card numbers, identification numbers, or other sensitive information. Report Abuse.
Skip survey header

The Play n' Fly Project I: δήλωση συμμετοχής

Page One

Καλώς ήρθατε!
  • Προκειμένου να έχουμε ποιοτική επικοινωνία με τον καθένα, θα χρειαστούμε μερικές βασικές πληροφορίες (με κόκκινο αστεράκι οι υποχρεωτικές). Αν τα βασικά στοιχεία είναι ίδια με προηγούμενη φορά, γράψτε απλά το όνομά σας, και μετά αλαμπουρνέζικα (π.χ. άσδξ΄φγλφγ ...:)
  • Υπενθυμίζουμε ότι κάθε διαδικασία για κράτηση δωματίου, φαγητού κ.ά. αρχίζει όταν λάβουμε έγκυρη συμμετοχή, όπως περιγράφεται στις δηλώσεις συμμετοχής, τρόποι πληρωμής κ.ά..
  • Μία μέρα μετά τη λήξη συμμετοχών, αποστέλλεται e-mail με τις τελικές λεπτομέρειες, σε όσους έχουν μεριμνήσει για έγκυρη συμμετοχή.
  • Μία φόρμα ανά άτομο!
1. Βασικά στοιχεία:
(αυτό που σας αρέσει να σας φωνάζουν!)
(ιδίως αν λέγεστε Παπαδόπουλος ή Δημητρίου!!)
(χρησιμώτατη αν χρειαστεί να κανονίσουμε car-pooling. Όχι περιοχή!)
(ομοίως...)
This question requires a valid email address.
(καλύτερα χωρίς παύλα ή κενά)
(καλύτερα χωρίς παύλα ή κενά)
(καλύτερα χωρίς παύλα ή κενά)
Αν θέλετε, γράψ'τε μας το username από όποιο Instant Μessaging (IM) χρησιμοποιείτε, για να επικοινωνούμε σε real time!(όχι αν μας τα έχετε πεί ήδη...)
2. Θέλετε να κανονίσουμε car-pooling (είτε έχετε ΙΧ, είτε όχι)? Λιγότερα χρήματα, λιγότερο καυσαέριο... *This question is required.(Tip 1: επιλέξτε ναι, α.αν έχετε αμάξι και θέλετε να έρθει κι άλλος μαζί σας, β. αν δέν έχετε αμάξι και ψάχνετε κάποιον να πάτε μαζί του και γ. αν έρθετε με φίλο που έχει αμάξι, αλλά και πάλι διαθέτει ελεύθερες θέσεις. Tip 2: αν θέλετε, στο συνολικό κόστος βενζίνης+διοδιών, βάλτε και κάτι για τη φθορά & το πλύσιμο του αυτοκινήτου, και μετά κάν'τε την διαίρεση! Άσχετα αν κανένας οδηγός δέν το δέχεται από ευγένεια...)
3. Αν ναι (ΜΟΝΟ τότε), πείτε μας αν διαθέτετε όχημα και πόσες ελεύθερες θέσεις υπάρχουν: (Tip 1: αν θα έρθετε παρέα με κάποιον που θα επιλέξει car-pooling, διαλέξτε την 1η επιλογή (=δέν έχω όχημα). Tip 2: το ποσό για καύσιμα+διόδια το γνωρίζει ο οδηγός, ο οποίος και θα προτείνει πόσο αντιστοιχεί στον καθένα. Στην εκτίμηση για το πόσους μπορεί να πάρει το κάθε αμάξι, ας υπολογιστούν και τα πράγματα μέσα!...).
4. Αν υπάρχει ήδη παρεάκι σε συγκεκριμένο ΙΧ ή υπάρχει άτομο/α που προτιμάτε να ταξιδέψετε μαζί, γράψ'τε μας τα ονόματα για να σας βάλουμε μαζί αν γίνεται: (σίγουρα αν επιλέξατε car-pooling, προαιρετικά αν όχι)
6. Ηλικία (age): *This question is required.(μας βοηθάει να γνωρίζουμε το μέσο όρο ηλικίας της ομάδας)
7. Θέματα υγείας που χρειάζονται προσοχή: *This question is required.
9. Διανυκτέρευση: . Διανυκτέρευση: Σκηνή/bivouac ή ενοικιαζόμενα δωμάτια?
(η επιλογή 'Δωμάτιο' έχει να κάνει με τα δωμάτια του Κουτρούλη (6974 924035), στο χωριό Περιστέρα. Τιμή για δίκλινο: 30 ευρώ, περ. 15' με αμάξι από τη βάση μας. Όποιος ενδιαφέρεται, επικοινωνεί με τον ιδιοκτήτη και κλείνει αντίστοιχα. Tip: όποιος δέν έχει δικό του μεταφορικό μέσο, ας σιγουρέψει πρώτα ότι έχει κάποιον να τον πάει στο δωμάτιο, μιας και η βάση μας παραμένει το Καστράκι, όπου και θα διανυκτερεύσουν οι πιο πολλοί. Όσοι -μόνοι ή με την παρέα τους- επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν δωμάτιο χωρίς να συμπληρωθεί η χωρητικότητα του δωματίου, χρεώνονται την τιμή ολόκληρου του δωματίου. Οι 'γρήγοροι' ευνοούνται!) *This question is required.
11. Γεύμα Παρασκευής: να μεριμνήσουμε για εσάς όπως περιγράφεται στο επίσημο κείμενο?
Παρακαλούμε σημειώστε ότι η κάθε επιλογή (1. κρέας, 2. χωρίς κρέας 3. επιτόπου παραγγελία) αντιστοιχεί και σε διαφορετικό τραπέζι. *This question is required.
12. Γεύμα Σαββάτου: να μεριμνήσουμε για εσάς όπως περιγράφεται στο επίσημο κείμενο?
Παρακαλούμε σημειώστε ότι η κάθε επιλογή (1. κρέας, 2. χωρίς κρέας 3. επιτόπου παραγγελία) αντιστοιχεί και σε διαφορετικό τραπέζι. *This question is required.
13. Γεύμα Κυριακής: να μεριμνήσουμε για εσάς όπως περιγράφεται στο επίσημο κείμενο?
Παρακαλούμε σημειώστε ότι η κάθε επιλογή (1. κρέας, 2. χωρίς κρέας 3. επιτόπου παραγγελία) αντιστοιχεί και σε διαφορετικό τραπέζι. *This question is required.
14. Συμμετοχή στο river trekking για τον καταρράκτη (Σάββατο)?
(tips: πριν επιλέξετε θετικά στη δραστηριότητα, συμβουλευθείτε την αντίστοιχη παράγραφο στο επίσημο κείμενο για να δείτε το βαθμό δυσκολίας και την περιγραφή μας για το τί σημαίνει ο κάθε βαθμός, και διαβάστε τους όρους συμμετοχής για τον τρόπο και τις προϋποθέσεις για να γίνει κάποιος δεκτός. Η επιλογή 'ίσως' σας επιβαρύνει με το εκάστοτε κόστος, επειδή σε περίπτωση που το αποφασίσετε, θα πρέπει να έχουμε standby όσους συνοδούς χρειάζονται). *This question is required.
15. Εμπειρία σε trekking: (θα μας βοηθήσει να αποφασίσουμε πόσοι συνοδοί θα χρειαστούν και τί ρυθμό θα έχει η ομάδα. Όταν ο βαθμός δυσκολίας είναι από 4/10 και πάνω, συμμετέχουν μόνο άτομα που ανήκουν στην 2η ή 3η επιλογή). *This question is required.
16. Συμμετοχή στο σεμινάριο ακροβατικών θέσεων Σαββάτου: *This question is required.
17. Συμμετοχή στο σεμινάριο ακροβατικών θέσεων Κυριακής: *This question is required.
18. Εμπειρία στις ακροβατικές θέσεις από πανιά (θα βοηθήσει την δασκάλα να σχεδιάσει πιο εξατομικευμένα το μάθημα): *This question is required.
19. Private event in the forest (Il Parraiso): θα είσαστε μαζί μας?
(το event θα γίνει στο Καστράκι, με ειδικό εξοπλισμό που θα στηθεί αποκλειστικά για εμάς για πρώτη φορά) *This question is required.
20. Τσιβλού fun park με κούνια τύπου 'flying fox':
(η κούνια τύπου flying fox θα στηθεί στην τυρκουάζ λίμνη Τσιβλού, με αρμόδιο υπεύθυνο-εναερίτη και ειδικό εξοπλισμό που θα στηθεί αποκλειστικά για εμάς). *This question is required.
21. Πώς μάθατε για την εξόρμηση?
Πατώντας το παρακάτω κουμπάκι (submit), δηλώνετε ότι αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής και έχετε διαβάσει τις χρήσιμες πληροφορίες που υπάρχουν στο επίσημο κείμενο. Παρακαλούμε πολύ να ρίξετε μια ματιά, είναι καλύτερο για όλους μας.
Survey Software powered by SurveyGizmo
Survey Software