Surveys should never ask for any sensitive or secure data. Do not provide passwords, credit card numbers, identification numbers, or other sensitive information. Report Abuse.
Skip survey header

The Mushrooms Project II: booking form

Page One

Καλώς ήρθατε!
  • Προκειμένου να έχουμε ποιοτική επικοινωνία με τον καθένα, θα χρειαστούμε μερικές βασικές πληροφορίες (με κόκκινο αστεράκι οι υποχρεωτικές). Αν τα βασικά στοιχεία είναι ίδια με προηγούμενη φορά, γράψτε απλά το όνομά σας, και μετά αλαμπουρνέζικα (π.χ. άσδξ΄φγλφγ ...:)
  •  Για τρόπους πληρωμής και προϋποθέσεις για έγκυρη συμμετοχή, πατήστε εδώ (π.χ. κάθε διαδικασία για κράτηση δωματίου, φαγητού κ.ά. αρχίζει όταν λάβουμε το 100% του ποσού που έχετε επιλέξει)
  • Οι τιμές που ισχύουν είτε για την all inclusive πρόταση (early bird, εκπρόθεσμες, έκπτωση στις ηλικίες κάτω των 18 κ.ά.) είτε για τις a la carte επιλογές, υπάρχουν στο επίσημο κείμενο, στην παράγραφο 'κόστος'.
  • Αν κάποιος επιθυμεί παραπάνω χρόνο για πράγματα όπως ξεκούραση, προετοιμασία, μάζεμα σκηνής/πραγμάτων, προτείνουμε να επιλέξει λιγότερα πράγματα, για να προκύψει η άνεση που ο ίδιος έχει ανάγκη την αντίστοιχη περίοδο.
  • Μία μέρα μετά τη λήξη συμμετοχών, αποστέλλονται οι τελικές λεπτομέρειες σε όσους έχουν εξασφαλίσει έγκυρη συμμετοχή, στο προσωπικό e-mail που έχουν δηλώσει στην παρακάτω φόρμα.
  • Μία φόρμα ανά άτομο!
 
1. Βασικά στοιχεία:
(αυτό που σας αρέσει να σας φωνάζουν!)
(ιδίως αν λέγεστε Παπαδόπουλος ή Δημητρίου!!)
(χρησιμώτατη αν χρειαστεί να κανονίσουμε car-pooling. Όχι περιοχή!)
This question requires a valid email address.
(καλύτερα χωρίς παύλα ή κενά)
(καλύτερα χωρίς παύλα ή κενά)
(καλύτερα χωρίς παύλα ή κενά)
Αν θέλετε, γράψ'τε μας το username από όποιο Instant Μessaging (IM) χρησιμοποιείτε, για να επικοινωνούμε σε real time!(όχι αν μας τα έχετε πεί ήδη...)
(Tip 1: επιλέξτε ναι, α.αν έχετε αμάξι και θέλετε να έρθει κι άλλος μαζί σας, β. αν δέν έχετε αμάξι και ψάχνετε κάποιον να πάτε μαζί του και γ. αν έρθετε με φίλο που έχει αμάξι, αλλά και πάλι διαθέτει ελεύθερες θέσεις. Tip 2: αν θέλετε, στο συνολικό κόστος βενζίνης+διοδιών, βάλτε και κάτι για τη φθορά & το πλύσιμο του αυτοκινήτου, και μετά κάν'τε την διαίρεση! Άσχετα αν κανένας οδηγός δέν το δέχεται από ευγένεια...)
(Tip 1: αν θα έρθετε παρέα με κάποιον που θα επιλέξει car-pooling, διαλέξτε την 1η επιλογή (=δέν έχω όχημα). Tip 2: το ποσό για καύσιμα+διόδια το γνωρίζει ο οδηγός, ο οποίος και θα προτείνει πόσο αντιστοιχεί στον καθένα. Στην εκτίμηση για το πόσους μπορεί να πάρει το κάθε αμάξι, ας υπολογιστούν και τα πράγματα μέσα!...).
4. Αν υπάρχει ήδη παρεάκι σε συγκεκριμένο ΙΧ ή υπάρχει άτομο/α που προτιμάτε να ταξιδέψετε μαζί, γράψ'τε μας τα ονόματα για να σας βάλουμε μαζί αν γίνεται: (σίγουρα αν επιλέξατε car-pooling, προαιρετικά αν όχι)
(μας βοηθάει να γνωρίζουμε το μέσο όρο ηλικίας της ομάδας)
8. Θέματα υγείας ή διατροφής που χρειάζονται προσοχή? (Health or nutritional issues) *This question is required.
14. Mushroom hunting: θα είσαστε μαζί μας?
15. Ρακοκάζανα: θα είσαστε μαζί μας?
16. Βραδινό event με τους Irmak: θα είσαστε μαζί μας? *This question is required.
19. Συμμετοχή στο σεμινάριο pilates: *This question is required.
20.
Εμπειρία στο pilates (θα βοηθήσει την δασκάλα να σχεδιάσει πιο εξατομικευμένα το μάθημα):
*This question is required.
22. Πώς μάθατε για την εξόρμηση?
Πατώντας το παρακάτω κουμπάκι (submit), δηλώνετε ότι αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής και έχετε διαβάσει τις χρήσιμες πληροφορίες που παραθέτουμε στο επίσημο κείμενο. Παρακαλούμε πολύ να τα διαβάσετε, είναι καλύτερο για όλους μας.
Survey Software powered by SurveyGizmo
Survey Software