Surveys should never ask for any sensitive or secure data. Do not provide passwords, credit card numbers, identification numbers, or other sensitive information. Report Abuse.
Skip survey header

No8 søger - Sælger

Hej og velkommen til vores ansøgningsskema.

Kort om No8
I No8 har vi styr på de nyeste trends og herremode. Vores personale er uddannet til at vide, hvad der klæder dig, og vi hjælper hellere end gerne. Vi har tøj til alle lejligheder. Alt fra en afslappet dag med vennerne, den fine middag eller kjole og hvidt til brylluppet. Vi har en skrædder tilknyttet vores butikker, og du får naturligvis lagt dit tøj op i løbet af få dage. Det store udvalg af mærkevarer giver mulighed for at finde noget for enhver smag.

Hos No8 har vi valgt at give dig som ansøger en udfordring. Det gør vi via dette ansøgningsskema, som indeholder en opgave samt nogle spørgsmål, som er designet til at vurdere dine kompetencer og personlige karaktertræk i forhold til jobbet.

Spørgsmålene omhandler, hvordan du ville løse en bestemt opgave i jobbet som sælger, samt hvad du anser for at være en god hverdag. Derudover ser vi også nærmere på dine personlige karaktertræk.

Svar så ærligt som du kan, så klarer dit talent resten. Husk der findes ikke rigtige og forkerte svar!

Skemaet er estimeret til at tage 8 minutter at svare på, eksklusiv friteksten ved det sidste spørgsmål (Opgaven).

Hvis du har brug for at lukke skemaet før du er færdig, kan klikke på "Save and continue later" som du finder i toppen af alle siderne.

Rigtig god fornøjelse og tusind tak for din ansøgning.
Mvh. No8

 
Survey Software powered by SurveyGizmo
Survey Software