Skip survey header

Az információcsere leghatékonyabb eszközei

A Winetwork projekt célja, hogy serkentse az információáramlást a tudományos világ és a gyakorlati szakemberek között, valamint a projektben szereplő európai borvidékek között.
Az alábbi kérdőív azzal a céllal jött létre, hogy információt gyűjtsön azokról a kommunikációs eszközökről, csatornákról, melyeket a szőlőtermesztők illetve bortermelők információszerzésre és -megosztásra használnak.  
A termesztők által leginkább használt kommunikációs eszközök és a legalkalmasabb formátumok mélyebb ismerete lehetővé teszi a termesztők igényeihez igazított információs eszközök kifejlesztését, illetve ezen eszközök disszeminációjának optimalizálását.
A kérdőívet névtelenül is kitöltheti, vagy dönthet úgy, hogy a kérdőív végén megadja az adatait, így bekerül a Winetwork projekt által létrehozott termelői adatbázisba, melynek tagjai időnként tájékoztatást kapnak a GTD (szőlő tőkepusztulása) és az FD (szőlő aranyszínű sárgaság fitoplazma – Flavescence dorée) betegségekkel kapcsolatos fejleményekről, újításokról.

Survey Software powered by SurveyGizmo
Survey Software