Surveys should never ask for any sensitive or secure data. Do not provide passwords, credit card numbers, identification numbers, or other sensitive information. Report Abuse.
Skip survey header

Felmérés Letenyén tervezett fejlesztésekhez

Kérdőív A Letenyén tervezett fejlesztések megalapozásához

Letenye Város Önkormányzata 2016-tól kezdődően több fejlesztés megvalósítását tervezi. A projektek előkészítése során fontosnak tarjuk megismerni az itt élők elképzeléseit, igényeit arról, hogy mire lenne szüksége a városnak, hogy lakóhelyként vonzóbbá váljon, gazdasága erősödjön. A válaszadás anonim módon történik. A kérdőív kitöltését 2016. április 15-ig várjuk.
1. Mely terület esetében legsürgetőbb a fejlesztés (maximum 3 jelölhető)? *This question is required.
Zöld Város Program
2. Mely területek esetében fontos a zöldfelületek fejlesztése? (maximum 2 jelölhető)
3. Állítsa sorrendbe, hogy az Ön véleménye szerint, mely fejlesztésektől lenne vonzóbb a Béci- patak és annak környezete.
(Az 1-es szám jelenti a legjobban, a 7-es a legkevésbé hasznos funkció betöltését)
Téglagyár területének hasznosítása
4. Állítsa sorrendbe, hogy az Ön véleménye szerint, mely hasznosítási forma szolgálná legjobban Letenye városát, amennyiben lehetőség nyílna a téglagyár területének újra hasznosítására?(Az 1-es szám jelenti a legjobban, a 7-es a legkevésbé hasznos funkció betöltését)
Árvízvédelmi fejlesztés
5. Okozott-e Önnek az elmúlt 10 évben károkat, problémákat a Béci-patak áradása nagyobb zápor, felhőszakadás vagy hóolvadás után?
6. Amennyiben igen, az elmúlt 10 évben, kb. mekkora összegben?
Egyéb kérdések
10. Személyes információk - Kérjük, adja meg életkorát
Survey Software powered by SurveyGizmo
Survey Software