Surveys should never ask for any sensitive or secure data. Do not provide passwords, credit card numbers, identification numbers, or other sensitive information. Report Abuse.
Skip survey header

Schimburile de personal între societăți în statele membre UE

Pagină introductivă

Comisia Europeană este interesată să testeze atractivitatea unei scheme care susține schimburile de personal între societăți (IMM-uri) în toate statele membre UE și țările terțe selectate. Schimbul se referă la plasarea unui angajat într-o altă societate din Europa, pe o perioadă temporară (schimb într-o singură direcție).
 
Acest sondaj se referă la obținerea feedback-ului de la întreprinderi cu privire la fezabilitatea, atractivitatea, organizarea și caracteristicile unei astfel de scheme. Având calitatea de societate europeană, opiniile dvs. sunt esențiale pentru conceperea și dezvoltarea acesteia.
De asemenea, dorim să încurajăm răspunsurile de la societățile care consideră că această schemă de mobilitate nu este o idee bună sau cred că nu este relevantă pentru ele.  
 
Sunt necesare doar 5-10 minute pentru completarea sondajului. Pentru a răspunde, vă rugăm să citiţi mai jos scurta prezentare a schemei de schimb.
 
Așa cum se arată, schema planificată va susține schimbul de angajați între societăți europene. Câteva dintre caracteristicile propuse de schema de schimb sunt:
 • Este deschisă oricăror tipuri de IMM-uri din Europa și din țările terțe selectate.
 • Va fi disponibilă asistență pentru găsirea partenerilor de schimb adecvați, cu ajutorul unui serviciu de potrivire (matching)
 • Nu există costuri pentru societatea care găzduiește angajatul în timpul schimbului
 • Salariile și alte beneficii vor continua să fie plătite de către societatea care trimite
 • Se va asigura finanţare pentru deplasări și subzistență pe perioada schimbului
 • Schimbul se va face pe o perioadă de 1 - 6 luni (acest aspect va fi testat)
 
Posibilele avantaje ale societăților - ale celor care trimit un angajat și ale celor care găzduiesc un angajat - sunt:
 • Dezvoltarea angajaților
 • Dezvoltarea/ consolidarea relațiilor comerciale între IMM-uri
 • Contacte noi la nivel internațional
 • Cunoștințe noi cu privire la piețele străine
 • Idei/ abordări noi pentru întreprindere
 • Extinderea/ dezvoltarea întreprinderii într-o altă țară
 
Vă mulțumim pentru răspunsuri. Sondajul este anonim şi răspunsurile dvs. vor fi tratate cu confidenţialitate. În cazul în care doriți, puteți pune la dispoziție adresa dvs. de e-mail în timpul sondajului și vă vom oferi mai multe informații cu privire la schema de schimb.
 
1. Vă rugăm să ne spuneți despre societatea dvs./ societatea pentru care lucrați - vă rugăm să bifați după caz
2. Ținând cont de caracteristicile și avantajele fundamentale prezentate mai sus, ați lua în considerare participarea societății dvs. în această schemă de schimb între întreprinderi? *Trebuie să răspundeți la această întrebare.
3. Ați precizat că este posibil ca societatea dvs. să participe/ dvs. să participați într-o schemă de schimb între întreprinderi. Vă rugăm să precizați mai jos.

Îmi pot imagina societatea participând la această schemă, în calitate de...  (aveți posibilitatea de a bifa mai multe opțiuni, după caz):
*Trebuie să răspundeți la această întrebare.
Survey Software powered by Alchemer
Survey Software