Surveys should never ask for any sensitive or secure data. Do not provide passwords, credit card numbers, identification numbers, or other sensitive information. Report Abuse.
Skip survey header

Assessment questionary (Latvian v04)-LIVE 10jan2017

Info

Esiet sveicināti "Draudžu dibinātāja profila izvērtēšanā"! Šis ir pašizvērtēšanas procesa pirmais solis. Profila izvērtēšanas mērķis ir palīdzēt Jums izzināt savu kā draudžu dibinātāja potenciālu. Procesa gaitā mēs Jūs lūgsim salīdzināt sevi ar sekmīgiem draudžu dibinātājiem četrās būtiskās jomās:
  1. 1. Aicinājums
  2. 2. Raksturs
  3. 3. Saderība
  4. 4. Kompetences

Neviens instruments nav 100% precīzs. Cilvēki ir pārāk sarežģīti. Tādēļ, lai gūtu pilnīgāku priekšstatu, mēs vienlaicīgi izmantojam vairākus instrumentus. Šis pašizvērtēšanas instruments ir tikai pirmais solis visaptverošā procesā, kas palīdzēs atklāt tendences un modeļus Jūsu kā draudžu dibinātāja profilā, kā arī noteikt Jūsu potenciālu draudžu dibināšanas jomā.
Izmantojot pašizvērtēšanas instrumentus, pastāv zināma bīstamība. Pirmkārt, cilvēki paši sevi īsti nepazīst. Cerams, ka, uzdodot pārdomas rosinošus jautājumus, profila izvērtēšanas instruments palīdzēs Jums domāt par draudžu dibināšanu daudz dziļāk nekā līdz šim. Tāpēc, lūdzu, izturieties pret pašizvērtēšanas procesu pārdomāti un ar lūgšanu pilnu sirdi. Un, lūdzu, ļaujiet savai sievai, mācītājam un uzticamiem padomdevējiem pārliecināties, ka Jūs sevi esat novērtējis adekvāti.
 
Otrkārt, cilvēki ne vienmēr ir godīgi paši pret sevi. Mēs baidāmies, ka, novērtējot sevi pārāk zemu, mazināsies mūsu iespējas darboties šajā jomā. Tā kā profila izvērtēšana ir galvenokārt domāta tam, lai palīdzētu Jums novērtēt savu draudžu dibinātāja potenciālu, nebaidieties atbildēt patiesi un godīgi.
 
Nav nekā grūtāka un mokošāka kā kalpot vidē, kurā Jums pastāvīgi jādarbojas ārpus savu garīgo dāvanu robežām. Mēs ticam, ka jebkurš kristietis var darboties draudžu dibināšanas komandā, bet ne katrs ir draudžu dibinātājs - vadītājs. Draudžu dibinātājs, kurš atrodas īstajā kalpošanas lomā, piedzīvo prieku un nes daudz augļu.  

Profila izvērtēšana daļēji balstās uz kalpošanas pieredzes izvērtēšanu. Lai tas Jūs nebiedē! Tas nozīmē tikai to, ka ir jomas, kurās Jums būs jāaug. Varbūt Jūs joprojām studējat vai esat uzņēmējs, kuram nav teoloģiskas izglītības, - tas nenozīmē, ka Jūs nevarat būt draudžu dibinātājs.

Kad būsiet pabeidzis profila izvērtēšanu, Jūsu atbilžu kopsavilkums tiks nosūtīts uz Jūsu norādīto e-pasta adresi. Ja zināt, ka tuvāko mēnešu laikā tiksiet aicināts uz izvērtēšanas interviju, lūdzu, aizpildiet arī: 
“Draudžu dibināšanas kandidāta pirmsintervijas aptaujas anketa”
Saite uz aptaujas anketu atrodama šī dokumenta beigās.
Survey Software powered by SurveyGizmo
Survey Software