Surveys should never ask for any sensitive or secure data. Do not provide passwords, credit card numbers, identification numbers, or other sensitive information. Report Abuse.
Skip survey header

Assessment questionary (Romanian v05)

Punch Radio Group

Info

Bine ai venit la inventarul de profil al plantatorului, care este prima parte a procesului de autoevaluare. Acest inventar este alcătuit în aşa fel încât să te ajute să-ţi analizezi potenţialul de plantator de biserici. În el, îţi vom cere să te compari în patru mari domenii cu plantatori de biserici eficienţi:
  1. Chemare
  2. Caracter
  3. Potrivire
  4. Competenţe

Niciun instrument nu este precis 100%. Oamenii sunt prea complecşi. De aceea, folosim instrumente multiple pentru a crea o imagine cât mai complexă. Această autoevaluare este primul pas dintr-un proces multilateral ce urmăreşte revelarea tendinţelor şi tiparelor care se găsesc în profilul tău şi determinarea potenţialului tău ca plantator de biserici.
Există două pericole în ceea ce priveşte instrumentele de autoevaluare. În primul rând, oamenii nu se cunosc pe ei înşişi. Sperăm că printr-o serie de întrebări reflexive, acest inventar te va ajuta să te gândeşti în profunzime la lucrarea de plantare de biserici. De aceea, trebuie să parcurgi acest proces de autoevaluare rugându-te şi gândindu-te bine. De asemenea, ar trebui să verifici acurateţea autoevaluării tale cu partenerul tău de viaţă, cu pastorul şi cu consilieri de încredere.
 
În al doilea rând, oamenii nu sunt sinceri cu ei înşişi. Se tem că dacă se subevaluează, acest lucru le va afecta negativ oportunităţile unei poziţionări bune. Din moment ce acest inventar este în primul rând creat ca să te ajute să discerni propriul tău potenţial de plantator de biserici, eşti liber să fii sincer şi cinstit în reflecţiile tale.
 
Nu este nimic mai dureros decât să slujeşti într-un loc în care să trebuiască în mod constant să operezi în afara darurilor tale. Noi credem că fiecare poate fi parte a plantării unei biserici, dar nu oricine poate fi liderul plantator. Există bucurie şi rodire pentru plantatorul care este aşezat într-un mediu de slujire potrivit.

O parte a acestei autoevaluări se bazează pe experienţa de slujire. Nu fi descurajat de acest lucru. Înseamnă că sunt domenii în care trebuie să creşti. Poate încă eşti student sau eşti om de afaceri fără educaţie teologică, dar acest lucru nu înseamnă că nu poţi fi un plantator de biserici.

După ce ai terminat inventarul, vei primi un raport pe adresa de email cu care te-ai înregistrat. Dacă ştii că vei avea un interviu de evaluare în următoarele luni, va trebui să completezi şi:
"Chestionar pentru interviul de pre-evaluare a candidatului la plantarea de biserici"
Vei găsi un link înspre acest chestionar la sfârşitul acestui Inventar de profil al plantatorului
Survey Software powered by SurveyGizmo
Survey Software