Skip survey header

Serious Wognum Vrijwilligers 2016

Zondag 18 december 2016 vindt voor de 2e keer Serious Wognum plaats in de Hiëronymuskerk in Wognum. Een evenement om geld op te halen voor 3fm Serious Request, dat dit jaar in het teken staat van longontsteking, in veel landen doodsoorzaak nummer 1 onder kinderen.

Vrijwilligers

Om deze dag tot een succes te maken zijn wij op zoek naar vrijwilligers voor zowel de opbouw, de dag zelf, en de afbouw. Laat ons nu alvast weten wanneer je kunt helpen, wat je graag zou willen doen en met wie je dat wil doen, en wij laten je zo snel mogelijk weten wanneer we jouw hulp kunnen gebruiken!

Wanneer kun je helpen?

•    Tijdens de opbouw - Vrijdagavond 16 en zaterdag 17 december

•    Tijdens de uitvoering – zondag 18 december
      De indeling van de dag is nog niet bekend, maar de eerste uren zullen er kinderactiviteiten plaatsvinden en geleidelijk gaan we richting bandjes in de avond.

•    Tijdens de afbouw – maandag 19 december.
1. Wanneer kun je helpen? (Vrijdag beginnen we om 19.00, je kunt later via een persoonlijke link die we je mailen, extra tijdblokken aangeven. We zorgen er natuurlijk voor dat je genoeg pauze hebt om zelf ook te genieten, dus let er op dat de laatste optie alleen van toepassing is als je niet de hele dag wilt helpen, maar flexibel bent in je uren!)
Space Cell 9.00-13.0012.30-17.0016.30-21.0020.30-01.00Ik kan de hele dag, maar wil graag een paar uurtjes vrij
Vrijdag 16 dec
Zaterdag 17 dec
Zondag 18 dec
Maandag 19 dec
4. Voorkeur dienst (geen garantie, heb je speciale vaardigheden, meldt dat dan aub bij "anders namelijk")
5. Heb je een sociale hygiëne certificaat? (voor het draaien van bardienst)
6. Heb je een auto/bus/vrachtwagen en kom je geregeld verderop in het land om gesponsorde spullen voor ons op te halen en terug te brengen?
7. Vrijwilligers t-shirt
This question requires a valid number format.
This question requires a valid email address.
Survey Software powered by SurveyGizmo
Survey Software