Skip survey header

Aanmeldformulier Training Differentiëren

Wat kunt u verwachten?
Geeft u les aan een (grote) groep cursisten? Zijn ze op verschillende niveaus aan het werk? Wilt u graag weten hoe u uw les in zo'n heterogene groep het best organiseert? Kom dan naar de training over differentiëren! Vita Olijhoek en Anja Valk van Taalbureau Olijhoek & Valk zullen niet alleen ingaan op de organisatie van uw les, maar ook op wat de voorwaarden zijn om een goede les te kunnen geven, hoe u kunt omgaan met flexibele instroom en over welke vaardigheden uw cursist moet beschikken. Met andere woorden: we kijken zowel naar de rol van de docent - waarbij we de link leggen met enkele competenties van het BVNT2-competentieprofiel (A2, A4, B1 en B4) - als naar die van de cursist. 

Materiaal
Tijdens de training krijgt u uitgebreid deelnemersmateriaal uitgereikt met informatie en opdrachten. Na afloop ontvangt u drie weken lang wekelijks een e-mail met een aantal vragen die u met een andere deelnemer kunt bespreken. 

Duur en kosten
Open inschrijving
  • €99,- excl. BTW per deelnemer
  • Max. 15 deelnemers
  • Duur: 3 uur
  • Volgende training: woensdag 12 oktober, 13.00u – 16.00u
Locatie
Boom uitgevers Amsterdam, Prinsengracht 747 – 751, 1017 JX Amsterdam 

Trainers
Vita Olijhoek en Anja Valk zijn eigenaar van Taalbureau Olijhoek & Valk. Ze zijn beiden taalwetenschapper, docent NT2, leermiddelenontwikkelaar en auteur van diverse gerenommeerde materialen zoals Actief met Taal, Taalprikkels, en Actief met taal in de zaakvakken. 

Trainers Vita Olijhoek en Anja Valk