Skip survey header

Uw mening telt!

Enquête Pharos Reizen
Enquête Pharos Reizen
Een boterham met pindakaas bij het ontbijt, uw kleding netjes opgevouwen in de kast en stiekem gaat er niets boven wakker worden in uw eigen bed… Welkom thuis!

We hopen dat u een koffer gevuld met warme herinneringen mee terug heeft gebracht. Uiteraard kunnen we niet wachten om te horen hoe u de vakantie heeft ervaren. We nodigen u daarom uit om onze enquête in te vullen. Met uw ervaringen kunnen we onze reizen en dienstverlening blijven verbeteren en een optimale kwaliteit waarborgen. Ook helpt u andere reizigers door uw beoordeling om een passende reis te kiezen.

Het is goed om te weten dat wij niet inhoudelijk reageren op uw feedback. Wilt u met ons in gesprek over uw reiservaringen, vul dan het online contactformulier in op onze website.

De open vragen in de enquête bieden u de mogelijkheid om gedetailleerde feedback te geven over een bepaald onderwerp. Alle open vragen zijn optioneel en kunnen worden overgeslagen wanneer u een verdere toelichting niet nodig vindt.

Het invullen van deze enquête duurt gemiddeld ongeveer 10 minuten.

We verloten maandelijks een ANWB Cadeaukaart ter waarde van €100,- onder alle ingevulde enquêtes. De winnaars van deze prijs ontvangen in de eerste week van de volgende maand een bericht.

Alvast hartelijk bedankt voor uw tijd!

Met vriendelijke vakantiegroet,
ANWB