Skip survey header

Το Μάρκετινγκ στα Social Networks και πώς επηρεάζει την Συμπεριφορά Καταναλωτή

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA)
Αγαπητέ Κύριε –α,
Στόχος της έρευνας είναι να διαπιστωθεί κατά πόσο τα μέλη των εργαλείων κοινωνικής δικτύωσης (social networks) σε πρώτο επίπεδο αντιλαμβάνονται και σε δεύτερο επίπεδο πόσο επηρεάζονται από τις διαφημίσεις που υπάρχουν σε κάποια σημεία στις προσωπικές τους σελίδες. Επίσης μας ενδιαφέρει να καταλάβουμε αν έχει σημασία η σχέση μεταξύ των μελών εντός των social networks και κατά πόσο αυτή η σχέση μπορεί να επηρεάσει την πρόθεση για αγορά προϊόντων. Η συγκεκριμένη έρευνα θα διεξαχθεί στο social network Facebook διότι έχει πολύ μεγάλη διείσδυση στον πληθυσμό της Ελλάδας.
Όλες οι ερωτήσεις είναι υποχρεωτικές και πρέπει να απαντηθούν όλες για να προχωρήσετε στην επόμενη ενότητα. Το ερωτηματολόγιο θα σας πάρει για να το συμπληρώσετε 10-15 λεπτά μόνο. Είναι πολύ σημαντικό για τα ευρήματα της έρευνας το ερωτηματολόγιο να έχει απαντηθεί πλήρως.
Οι απαντήσεις σας θα παραμείνουν εμπιστευτικές και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τις ανάγκες τις συγκεκριμένης έρευνας. Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου ηλεκτρονικά στο email: mariliza.kapsali@gmail.com.
Η συνεισφορά σας σε αυτήν την έρευνα είναι πολύτιμη. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.
Survey Software powered by SurveyGizmo
Survey Software