Skip survey header

Soft Skill for Talent 2016 - Nederland

Survey Inleiding

Ondanks verregaande automatisering en robotisering worden zogenaamde softskills steeds belangrijker voor medewerkers. ManpowerGroup lanceert de Soft Skills for Talent Survey. Doel van dit onderzoek is om meer informatie te verzamelen over de onderscheidende eigenschappen van medewerkers die nodig zijn in deze veranderende wereld van werk.

We vragen u om maximaal 10 minuten van uw tijd om deze enquête in te vullen. Zo draagt u bij aan kennis over deze belangrijke ontwikkeling. Uiteraard delen we met u de resultaten. Het onderzoek wordt uitgevoerd in een aantal Europese landen. Uit de resultaten hopen we te begrijpen in hoeverre bepaalde regio’s op de hoogte zijn van de benodigde competenties, zoals geformuleerd tijdens het laatste World Economic Forum. Het doel van de enquête is bovendien om de softskills per branche in kaart te brengen en daarbij onderscheid te maken tussen verschillende generaties (babyboomers, generatie X en millennials).

De onderzoeksresultaten dragen bij aan het debat dat zich richt op het achterhalen en ontwikkelen van de belangrijkste softskills. Een debat dat ManpowerGroup mede voert tijdens het jaarlijkse World Economic Forum in Davos.