Skip survey header

EU3doms anketa

Uvod

Poštovani/a,

Ispred Vas se nalazi anketa o par tema u vezi sa Evropskom unijom (EU), tj. Vašem mišljenju o tim temama. Anketa je deo projekta „Rasprava o budućnosti četiri slobode Evropske unije: Slobode EU“ koji podržava program „Evropa za građane i građanke“ (“Europe for Citizens”).

Anketa je međunarodnog karaktera, i osim u Srbiji, sprovodi se i u državama-članicama Evropske unije (Austriji, Mađarskoj, Rumuniji i Sloveniji). Anketa teži da ispita mišljenje građana o izazovima sa kojima se susreće Evropska unija, ali i postignućima i problemima u oblasti koje primenjuju sve države-članice, četiri slobode Evropske unije.

Hvala Vam na popunjavanju ankete. Vaši odgovori će nam pomoći u istraživanju i doprineće uspehu Projekta.
Anketa se popunjava dobrovoljno i anonimno. Za njeno popunjavanje Vam neće trebati više od 10-15 minuta. Vaši odgovori će ostati poverljivi, a isti će biti korišćeni samo u svrhu istraživanja na Projektu.
Rok za popunjavanje ankete je 15. februar 2017. godine.

Anketu možete da popunite iz više navrata, a Vaši do tada uneti odgovori će biti sačuvani. Da biste to uradili, odaberite polje „Sačuvaj i nastavi“ (“Save and continue”) na vrhu stranice i unesite Vašu adresu elektronske pošte. Sistem će tako da sačuva Vaše odgovore i poslaće Vam poruku sa adresom ka anketi kojoj jedino Vi imate pristup. Preko ove adrese možete da završite popunjavanje ankete.

Ukoliko budete imali tehničkih problema ili pitanja u vezi sa popunjavanjem upitnika, slobodno nam pošaljite poruku na adresu: research.hetfa@gmail.com.

Rezultate ankete ćemo objaviti u martu 2017. godine na internet sajtu projekta „Rasprava o budućnosti četiri slobode Evropske unije: Slobode EU“: www.eu3doms.eu. Na istom sajtu možete da nađete i više detalja o Projektu.

Hvala Vam na saradnji i izdvojenom vremenu.

S poštovanjem i srdačan pozdrav,
EU3doms projektni tim