Skip survey header

Wedstrijd Marvano Grand Prix

Pagina 1

Zoals op pagina 93 van het actuele AutoGids-nummer staat aangekondigd, kunt u hier deelnemen aan onze Marvano Grand Prix-wedstrijd.

In de prijzenpot zitten vijftig complete Grand Prix-stripalbums en twee kansen om een gesigneerd exemplaar van dat prachtige stripalbum uit handen van de auteur zelf te ontvangen, op een privereceptie met rondleiding in de befaamde D'Ieteren Gallery in de Maliestraat in Elsene. De twee winnaars zullen er in alle rust de unieke collectie autoklassiekers kunnen bewonderen en gaan daarenboven met een prachtig souvenir naar huis.

Om kans te maken op een van onze prachtige prijzen moet u in de in AutoGids (AG801 t/m AG804) verschenen Grand Prix-afleveringen op zoek gaan naar de oplossing van vier meerkeuzevragen (zie hieronder). Opgelet: uw antwoorden moeten ons uiterlijk voor woensdag 1 september bereiken.

De winnaars van de stripalbums worden lukraak uit alle correcte inzendingen geselecteerd en krijgen hun prijs voor 15 september per post thuisgestuurd. De twee winnaars van een gesigneerd album worden door een onschuldige hand uitgekozen en vervolgens via e-mail uitgenodigd voor de privereceptie in de D'Ieteren Gallery op een mooie septemberavond. Houd dus vanaf 1 september uw postbussen goed in de gaten...

1. Deel 1 (AG 801): Op welk domein in Nedersaksen arriveert Hans Stuck von Villiez? *This question is required.
Survey Software powered by SurveyGizmo
Survey Software