Skip survey header
Select another language

1331 ACT Social Housing Survey - PH

Introduction

Dobro došli u anketu o zadovoljstvu korisnika socijalnog smeštaja u ACT za 2017. godinu
 
godinu.Kako je naznačeno u pozivnom pismu, nasumično ste izabrani za učešće u anketi za 2017. godinu, zajedno sa drugim stanarima u socijalnom smeštaju.

Nezavisna istraživačka agencija Lonergan Research sprovodi ovo istraživanje u ime odeljenja Housing ACT. Odeljenje Housing ACT bi htelo da sazna koliko ste zadovoljni smeštajem i uslugama koje vam pruža. Informacije koje pružite će poslužiti za poboljšanje smeštaja koji se daje vama i drugim stanarima poput vas. Vaši odgovori su vrlo važni i ranije su pomogli odeljenju Housing ACT da poboljša stvari kao što je održavanje i da bolje razume i reši bezbednosne potrebe stanara.

Iako je dobrovoljno, podstičemo vas da uzmete učešće. Vaši odgovori će ostati strogo poverljivi. Podaci ankete će biti dostavljeni odeljenju Housing ACT ali informacije koje vas mogu identifikovati neće biti dostavljene odeljenju Housing ACT niti bilo kojoj drugoj organizaciji ..

During the survey, please do not use your browser's FORWARD and BACK buttons. Instead, please always use the "Next" button below to move forward through the survey. Please click on "Save and continue later" (located at the bottom of the page) if you wish to exit and return to the survey later.
Molimo Vas da unesete svoje korisničko ime i lozinku kako bi ušli u istraživanje. Imajte na umu da je lozinka velika i mala slova.