Skip survey header
Select another language

1331 ACT Social Housing Survey - PH

Introduction

2017 ACT Kamu Konutları Müşteri Memnuniyeti Anketi'ne Hoş Geldiniz
 
Davet mektubunda da belirtildiği gibi 2017 anketinde yer almak üzere bir grup diğer kamu konutu sakiniyle birlikte rastgele seçildiniz.

Bağımsız bir araştırma kuruluşu olan Lonergan Research, bu araştırmayı ACT Konutları adına yürütmektedir. ACT Konutları size sağlanan konut ve hizmetlerden ne kadar memnun olduğunuzu öğrenmeyi amaçlamaktadır. Sağlayacağınız bilgiler size ve sizin gibi konut sakinlerine sunulan konut hizmetlerini iyileştirmek için kullanılacaktır. Yanıtlarınız çok önemlidir ve geçmişte ACT Konutları'nın bakım gibi birçok hizmeti iyileştirmesine ve konut sakinlerinin emniyet ve güvenlik gereksinimlerini daha iyi anlamasına ve karşılamasına yardımcı olmuştur.

Ankete katılım isteğe bağlıdır ancak katılmanızı tavsiye ederiz. Verdiğiniz yanıtlar tamamen gizli kalacaktır. Anketten toplanan veriler ACT Konutları'na iletilecektir ancak kimliğinizi ortaya çıkarabilecek hiçbir bilgi ACT Konutları'na veya başka bir kuruluşa iletilmeyecektir..

During the survey, please do not use your browser's FORWARD and BACK buttons. Instead, please always use the "Next" button below to move forward through the survey. Please click on "Save and continue later" (located at the bottom of the page) if you wish to exit and return to the survey later.
Anketi girmek için lütfen kullanıcı adınızı ve şifrenizi giriniz. Parolanın büyük / küçük harf duyarlı olduğunu lütfen unutmayın.