Woensdag 5 juli 2017 - Bach in de Bajes 2

Vul het veld in om in te schrijven voor het concert. Go to the first error
Reserveer één kaartje
De Haarlemse Viooldiva’s geven weer een bijzonder concert. Dit keer samen met het koor: de Cantorij. Het optreden vindt plaats op de avond van 5 juli, van 21:00 tot 21:45 uur. Inloop vanaf 20:30. Toegang is 5 euro.

Hieronder kun je één kaartje per keer reserveren. Gebruik dit formulier opnieuw om nog een kaartje te reserveren. Wees er snel bij, want er zijn maximaal 500 kaartjes beschikbaar.

 
Muzikaal entrée (€ 37,50 pp)
René van Empelen van Van Empelen Catering (o.a. kok van het Koninklijk Huis) verzorgt een speciaal menu als entree voor een muzikale, zomerse avond in de Koepel. Met saumon fumé, dille crème fraîche en getoast brood en een glas witte wijn als voorgerecht. Als hoofdgerecht een steak beurre maître d'hotel met garnituren en glas een rode wijn. Er is ook een vegetarisch menu.

Het diner begint om 19.00 uur, iedereen is welkom vanaf 18.30 uur. De kosten voor het arrangement zijn € 37,50 p.p. inclusief entreebewijs voor de Viooldiva’s. De borrel is voor eigen rekening. Wees er snel bij, want er zijn maximaal 200 plaatsen aan tafel beschikbaar. Er kan gepind worden. *Dit is een verplicht antwoord.