Survey om gevinstrealisering 2017

There was an error on your page. Please correct any required fields and submit again. Go to the first error
Introduktion

Business Cases og gevinstrealisering er et tema, som mange virksomheder – offentlige og private - arbejder med at blive gode til og forventer at få stor værdi af.

De virksomheder, der arbejder med gevinstrealisering befinder sig ofte på meget forskellige stader i denne proces; nogle skal til at gå i gang, andre er i fuld gang med at høste erfaringer inden næste version rulles ud, mens andre er i gang med 2. eller 3. version.

Med vores årlige undersøgelse ønsker DANSK IT i samarbejde med Peak Consulting Group at tegne et billede af, hvor det offentlige og private Danmark er i forsøget på at blive gode til arbejdet med business cases og gevinstrealisering. Derudover vil vi tage temperaturen på, hvilken værdi det har skabt eller forventes at skabe. Du kan se resultaterne fra 2016-undersøgelsen på Gevinstrealisering.dk

Det tager ca. 5 min. at besvare undersøgelsen, og undersøgelsen er anonym.

Alle, som deltager i undersøgelsen, bliver inviteret med til vores årlige gevinstseminar der afholdes d. 3. oktober om formiddagen. I år er hovedtaleren den internationalt anerkendte ekspert og forfatter inden for gevinstrealisering, Gerald Bradley. Du skal blot oplyse din email-adresse til sidst i undersøgelsen, så får du tilsendt en invitation, samt resultatet af undersøgelsen, efter sommeren.

På forhånd tak,

Dansk IT & Peak Consulting Group