Skip survey header

Llibre blanc del compromís social per l'educació a Catalunya

Page One

Presentació de la proposta

L’any 2008, sota l’impuls d’ESADE, més de seixanta entitats de la societat civil catalana i d'institucions públiques es van aplegar en la Convocatòria Social per l’Educació a Catalunya (http://www.esade.edu/sites/cat/educacio) amb la voluntat de manifestar la importància central de l’educació i la necessitat d’un compromís per part de tota la societat en la seva millora.

Tres institucions —ESADE, la Fundació Jaume Bofill i el Cercle d’Economia— es van constituir en nucli impulsor per donar continuïtat a aquesta convocatòria. És en aquest marc que la Fundació Jaume Bofill ha encarregat a l’Observatori del Tercer Sector la realització d’un Llibre Blanc sobre el compromís social per l’educació.

Creiem que el valor d’aquesta proposta és recollir les experiències i les reflexions dels actors que, de diferents maneres, participen en l’educació del conjunt de la societat (sindicats, empreses, mitjans de comunicació, entitats del tercer sector, etc.). Per aquest motiu ens adrecem a vosaltres.

Us convidem a participar en el treball de camp, per tal que pugueu aportar la vostra visió i experiències responent al següent qüestionari. No us prendrà més de 15 minuts.

Moltes gràcies

 

Presentació del qüestionari

En aquest qüestionari volem recollir informació i reflexions sobre les activitats que dueu a terme i poder reflexionar sobre l’impacte educatiu que tenen (encara que no estiguin realitzades amb aquesta finalitat).

Entenem per educació el procés mitjançant el qual es transmeten coneixements, valors, costums i formes d’actuar. Aquesta àmplia definició ens permet distingir entre Educació formal, aquella institucionalitzada en el sistema educatiu; Educació no formal, aquella organitzada fora del sistema escolar establert però que té finalitats educatives/formatives; i Educació informal que fa referència al procés d’aprenentatge al llarg de la vida i de manera quotidiana i pel qual les persones acumulen coneixements, habilitats, actituds, valors  etc.

En el qüestionari es demana per l’impacte educatiu que tenen les vostres activitats i ens estarem referint a qualsevol d’aquestes dimensions. Per exemple, activitats destacables amb la comunitat, col·laboracions amb centres escolars, iniciatives de formació, propostes de treball en valors, etc...

La informació que ens faciliteu serà utilitzada exclusivament per a finalitats de recerca i per tant, és anònima i garantim la confidencialitat de totes les dades

L’equip de treball estem a la vostra disposició per qualsevol consulta al voltant del qüestionari. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres al telèfon: 93 2177297.

Survey Software powered by SurveyGizmo
Survey Software