Skip survey header

UWC Greece Application | 2016 entry

Νέα Προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων: 18 Ιανουαρίου

Προσοχή! Παρακαλούμε πριν καταθέσετε την αίτηση βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα κενά και έχετε επισυνάψει τα απαραίτητα έγγραφα στο τέλος της φόρμας.
 Αγαπητέ/ή υποψήφιε/α,

Σας ευχαριστούμε και χαιρόμαστε πολύ για το ενδιαφέρον σας να ενταχτείτε στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό κίνημα των Κολλεγίων του Ηνωμένου Κόσμου (UWC- United World Colleges). Οι αιτήσεις αφορούν στο διετές πρόγραμμα που οδηγεί στην απόκτηση του International Baccalaureate Diploma (IB) σε ένα από τα 15 UWC.

Σχετικά με τα United World Colleges (UWC)

Τα UWC δίνουν τη δυνατότητα σε νέους και νέες, χωρίς κοινωνικούς και φυλετικούς περιορισμούς, να αναπτύξουν τη διεθνή κατανόηση μέσα από ένα πρόγραμμα που συνδυάζει μια απαιτητική ακαδημαϊκή ζωή με δραστηριότητες σχεδιασμένες ώστε να ενθαρρύνουν την κοινωνική υπευθυνότητα αλλά και την περιπέτεια.

«Ο σκοπός των UWC είναι να κάνουν την εκπαίδευση μία δύναμη που θα ενώσει τους λαούς, τα έθνη και τους πολιτισμούς για ένα ειρηνικό και αειφόρο μέλλον».

Αυτό σημαίνει ότι προσφέρουμε στους μαθητές μας μία εκπαίδευση που, ενώ εκτιμά και ενθαρρύνει την ακαδημαϊκή πρόοδο και επιτυχία, είναι πολλά περισσότερα από αυτό. Μέσα από προγράμματα κοινωνικής προσφοράς και ομάδες ποικίλων δραστηριοτήτων (καλλιτεχνικές, αθλητικές, κλπ), εμπνέουμε τους μαθητές μας να γίνουν ηγέτες με κοινωνική ευθύνη και να επιδιώξουν την ατομική, τοπική, εθνική και διεθνή κοινωνική αλλαγή.

Παρακαλούμε, πριν ξεκινήσετε την συμπλήρωση της αίτησης διαβάστε με προσοχή τις παρακάτω πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία επιλογών,  την πολιτική υποτροφιών της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής των UWC και τις οδηγίες συμπλήρωσης της φόρμας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στον ιστότοπό μας www.gr.uwc.org και στην επίσημη σελίδα μας στο facebook UWC Greece.

Καλή Επιτυχία!
Ελληνική Εθνική Επιτροπή των UWC


W: www.gr.uwc.org
E: info@gr.uwc.org
F: UWC Greece



 
Survey Software powered by SurveyGizmo
Survey Software