Skip survey header

Aanmeldformulier logeren Robot Phi

Beste begeleider,

Wat leuk dat je jouw locatie en/ of cliënt wil aanmelden voor deelname aan een logeerperiode van sociale robot Phi. De robot gaat in het komende jaar bij meerdere cliënten logeren. De robot logeert dan 2 weken op de Philadelphia locatie waar de cliënt woont. Tijdens de logeerperiode staat ons projectteam 7 dagen per week van 7:00-22:00 uur klaar voor ondersteuning. Houd rekening met 2-3 weken voorbereiding voor de uiteindelijke logeerweken.

In de voorbereiding komen wij langs voor een kennismakingsbezoek (met uitleg over het logeren), cliënt intake (wij programmeren op basis hiervan o.a. het dagprogramma van de robot) en het maken van de praktische (huisregels) afspraken met elkaar. Een logeerbezoek vraagt om extra ondersteuning van jullie team tijdens de 2 weken logeren. Denk hierbij aan een goed bereikbare contactpersoon voor het projectteam én een goed bereikbare contactpersoon voor de cliënt. 

Om te kunnen inschatten of jouw locatie/ cliënt in aanmerking komt voor een logeerbezoek, verzoeken we je om de volgende vragen te beantwoorden. Alvast vriendelijk bedankt voor je moeite.

Groeten namens het sociale robotica team van Philadelphia.
Je gegevens worden slechts gebruikt voor het beoordelen van je aanmelding en blijven binnen het Philadelphia sociale robotica project. Deze worden dus niet gedeeld met anderen of op andere wijze gepubliceerd. De gegevens worden na afloop van het project door ons verwijderd uit de database. Op basis van de aanvraag die je nu invult, nemen wij eenmalig contact met je op over je eventuele deelname aan de logeerbezoeken van Phi. Je kunt uiteraard altijd tussentijds verzoeken om verwijdering van je gegevens. Stuur in dat geval een mail aan tim.langelaar@philadelphia.nl. 
This question requires a valid email address.
6. Is de robot al een keer bij jullie op locatiebezoek geweest? *This question is required.
Om een duidelijk beeld te krijgen van de locatie en de cliënt(en) vragen we je om hieronder toe te lichten om wat voor locatie het gaat en wat het niveau van de cliënten is qua doelgroep en/ of bijzonderheden.
7. Aan welke doelgroep biedt jullie locatie ondersteuning? *This question is required.
  • * This question is required.
10. Hoe staat jullie team tegenover het samenwerken met robots in de begeleiding aan cliënten? *This question is required.
11. Wat vinden cliënten op jullie locatie van robots? *This question is required.
12. Hoe staan verwanten op jullie locatie tegenover robots? *This question is required.
13. Heb je al een specifieke cliënt in gedachten waarvan je denkt dat deze in aanmerking zou moeten komen voor een logeerbezoek van Phi? *This question is required.
Mocht je bij de voorgaande vraag hebben ingevuld dat je nog geen cliënt in gedachten hebt, dan kun je de volgende vragen met 'n.v.t.' beantwoorden. Indien je meerdere cliënten in gedachten hebt, verzoeken we je om de volgende vragen zoveel mogelijk voor hen allen tegelijk in te vullen. 
15. Zijn er specifieke zaken waar de cliënt(en) dagelijks moeite mee heeft/ hebben? *This question is required.
  • * This question is required.
16. Wat voor ZZP heeft/ hebben deze cliënt(en)? *This question is required.
18. Beschikt de cliënt over een eigen kamer/ appartement waar de robot 2 weken kan staan? *This question is required.
19. Kan/ kunnen de cliënt(en) lezen en schrijven? *This question is required.
20. Kan/ kunnen de cliënt(en) goed omgaan met geduld en/ of teleurstellingen? *This question is required.
21. Omdat de robot nog aan het leren is om mensen goed te herkennen, zouden we graag willen weten of de cliënt een bril heeft en/ of kaal is. De robot vindt dit namelijk soms nog een beetje moeilijk.  *This question is required.
Dank je wel voor je aanmelding en je genomen moeite voor het beantwoorden van deze vragen. Dit helpt ons om een eerste beeld te krijgen van de wijze waarop de robot van eventuele betekenis kan zijn voor de cliënt.

We nemen spoedig contact met je op over de vervolgstappen. We zullen je dan ook meer uitleg geven over wat deze volgende stappen inhouden. Omdat een robot veel impact heeft op cliënten, vinden we het erg belangrijk om het logeerbezoek zorgvuldig voor te bereiden. Zodat we van elkaar weten dat de cliënt straks echt op ons kan rekenen. 

We nemen binnen 7 dagen contact met je op. Voor nu nog een fijne dag gewenst en tot snel! Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Tim Langelaar (tim.langelaar@philadelphia.nl).

Vriendelijke groet, namens het sociale robotica team.