Skip survey header

Muziekfeesten Philala 2018

Muziekfeesten PhiladelphiaGezellig samen een avondje uit met de cliënten!
De Vrienden van Philadelphia organiseren gezellige muziekfeesten. Op verschillende plaatsen in Nederland. Marco de Hollander, de ‘vrolijkste volkszanger van Nederland’ treedt op. En we houden er de voorrondes van ‘Het muziektalent van het jaar’ gehouden. Kom jij ook genieten?

Het feest is toegankelijk voor cliënten van Philadelphia, hun begeleiders en donateurs van de Stichting Vrienden. Inloop is vanaf 18:30. Het feest start om 19.00 uur, om 21.00 uur is het afgelopen. Vervoer en begeleiding verzorg je zelf.
Let op: Het aantal plaatsen is beperkt. Hoe eerder je inschrijft, hoe groter de kans dat er plaats is. In verband met het beperkte aantal plaatsen kan het gebeuren dat een avond vol is. We nemen dan contact me je op. Je kan dan een andere avond uitkiezen.  

Na je inzending krijg je een bevestiging van je aanvraag via de mail met daarbij een routebeschrijving. Dit is geen toegansbewijs. De entreekaarten ontvang je een week voor de show. Tegen inlevering van de kaarten ontvang je per kaart een consumptie. Overige consumpties zijn dus voor eigen rekening.

Voor het evenement in Amsterdam worden geen toegangskaarten meer toegestuurd. Je kunt je nog wel inschrijven. De bevestigingsmail is dan je toegangsbewijs.