Skip survey header

Kisfaludy Hitelprogram

Kedves Hölgyem/ Uram! 
 
Kérem, engedje meg, hogy néhány egyszerű kérdés megválaszolása után felvegyük Önnel a kapcsolatot, annak érdekében, hogy minden felmerülő kérdésére, igényére megfelelő minőségben tudjunk válaszolni!
Nagy örömünkre szolgálna, ha a jövőben elégedett ügyfeleink között tudhatnánk Önt, az Ön vállalkozását!
1. Kérem, erősítse meg, hogy Önt érdekli az MFB Kisfaludy Turizmus-fejlesztési Hitelprogramja, és ezzel kapcsolatban felvehetjük Önnel a kapcsolatot! *Ahhoz, hogy személyre szabott termékajánlattal tudjuk megkeresni, kérjük, töltse ki!
Kérjük, adja meg elérhetőségeit: *Ahhoz, hogy személyre szabott termékajánlattal tudjuk megkeresni, kérjük, töltse ki!
This question requires a valid number format.
This question requires a valid email address.
Vállalkozásának éves árbevétele *Ahhoz, hogy személyre szabott termékajánlattal tudjuk megkeresni, kérjük, töltse ki!
Az adatkezelés célja a kapcsolatfelvétel és tájékoztatás, jogalapja az Ön hozzájárulása. A hozzájárulás a Leiratkozas_DM@mfb.hu címre küldött levélben bármikor visszavonható. Az MFB Zrt. az Ön által megadott adatokat a székhelyén (1051 Budapest, Nádor utca 31.), a hozzájárulás visszavonásáig, ennek hiányában 2020. december 31-ig tárolja és kezeli. Az MFB Zrt. kapcsolatfelvétel céljából továbbítja a megadott adatokat az Ön által megjelölt „Preferált Bank” (adatfeldolgozó) részére. Az MFB Zrt. által megbízott adatfeldolgozók listáját a www.mfb.hu oldalon elérhető Vállalkozói Üzletszabályzat 3. számú melléklete tartalmazza. Az MFB Zrt. és az adatfeldolgozóként eljáró társaságok megfelelő intézkedésekkel gondoskodnak a személyes adatok védelméről. A személyes adatok kezelésével kapcsolatban Ön az MFB Zrt.-től írásban tájékoztatást kérhet, az adatok helyesbítését vagy zárolását kérheti, tiltakozhat az adatkezelés ellen, ha az MFB Zrt. az Ön hozzájárulása nélkül vagy azt túllépve használná fel az adatát, illetve jogellenes adatkezelés esetén polgári pert kezdeményezhet az MFB Zrt. ellen.