Skip survey header

Din personlige brug af elektronik

Dette spørgeskema indgår i Syddansk Universitets (SDUs) forskning i ’cirkulær økonomi’. Vi undersøger, hvordan produkter og samfundets håndtering af dem kan indrettes på en måde, så deres levetid forlænges, og de bedre kan genbruges. Resultaterne af denne forskning bringes videre til myndigheder og virksomheder, der arbejder med cirkulær økonomi. Spørgeskemaet er lavet til brug for samfundets borgere. Vi har alle har en rolle i håndtering af produkterne, når vi bruger dem og smider dem væk. Med spørgeskemaet søger vi at forstå vores rolle, adfærd og præferencer som borgere bedre. Tusind tak for, at du vil bidrage til dette!

Læs venligst teksten herunder, før du begynder på spørgeskemaet:

Spørgeskemaet består af to dele:
  • Del 1 – din erfaring og dine tanker om brug af elektronik produkter (tager ca. 15 minutter)
  • Del 2 – overblik over elektronik produkter i din husholdning (tager 20-30 minutter)
Din besvarelse af spørgeskemaet er anonym, og vi behandler alle data fortroligt. Data vil kun blive brugt til forskning og indgår i SDUs forskning i cirkulær økonomi ved centeret SDU Life Cycle Engineering, se www.sdu.dk/lifecycle.

Til hvert spørgsmål i skemaet gives der en kort forklaring med kursiv. Læs venligst denne forklaring, inden du svarer. Del 1 skal besvares før Del 2.

Efter Del 1 vil du blive spurgt, om du vil fortsætte til Del 2. Når du svarer ’ja’ til dette, beder vi om en e-mailadresse. Et link til Del 2 af spørgeskemaet vil herefter blive sendt til din e-mail. Når du har udfyldt Del 2, deltager du samtidig i en lodtrækning om 5 nyistandsatte PC’ere fra virksomheden Refurb. Efter Del 2 beder vi om at indtaste din e-mailadresse igen. Dette er for at bekræfte, at du deltager i lodtrækningen, og på din e-mail vil du modtage et ID-nummer, der fungerer som lodseddel i denne lodtrækning. Vindere annonceres på TV2/Fyns hjemmeside den 9. december 2018.

Bemærk
Del 2 handler om din husstands elektronik samlet, og der må derfor kun indtastes en gang pr. husstand. Udfyldning af Del 2 er lettest derhjemme og ved en PC eller tablet, men går også på en smartphone.