Skip survey header

DR ultra:bit 2019

Tilmelding til DR ultra:bit

Alle landets skoler får nu mulighed for at tilmelde HELE mellemtrinnet projekt ultra:bit.

DR tilbyder nemlig sammen med Industriens Fond og CFU ultra:bit-sæt med BBC micro:bits, som skolerne kan beholde og frit bruge til undervisning af børn på hele mellemtrinnet fra skoleåret 2019/2020 og frem. En BBC micro:bit er en såkaldt mikrocomputer, som elever kan bruge i undervisningen eller i fritiden til at lære om kodning og teknologi.

Formålet med ultra:bit er at udvikle elevernes teknologiske færdigheder ved brug af BBC micro:bits, undervisningsforløb på DR Skole, børneprogrammer på DR Ultra og kursustilbud fra CFU. Børnene skal gå fra at være storforbrugere af teknologi til selv at blive kreative skabere med brug af teknologi.

For at være med i ultra:bit og modtage en passende antal ultra:bit-sæt med BBC micro:bits skal SKOLELEDEREN tilmelde skolens mellemtrin i skoleåret 2019/2020. Udfyld venligst alle felter i formularen på næste side.

Oplysninger om klasser og antal elever i de kommende 4., 5. og 6. klasse skal udfyldes korrekt. Antallet af elever må altså ikke angives som større end forventet!  
Der bliver IKKE uddelt et ultra:bit-sæt pr. klasse, men et passende antal sæt til skolen, og I bestemmer selv, hvordan I bedst vil koordinere brugen af ultra:bit-sættene for klasserne på mellemtrinnet.

ultra:bit-sættene med BBC micro:bits bliver leveret med CFU ved skolestart 2019/2020.

Har I spørgsmål til projektet, henviser vi til ultrabit@dr.dk eller www.dr.dk/projektultrabit.

NB: For overskuelighedens skyld anbefaler vi, at I udfylder tilmeldingen på en computer – og ikke en smartphone.