Skip survey header

Verslag Moreel Beraad - GGD NOG

Introductie

U bent als lid van de expertgroep betrokken bij het project ‘privacy, verwarde personen en informatievoorziening’. Het is een samenwerkingsproject van de GGD Noord Oost Gelderland, gemeenten in de Achterhoek en de Noord-Veluwe en Governance & Integrity. Als lid van de expertgroep begeleidt u het moreel beraad van een Multi Disciplinaire Overleg (MDO) waarin casuïstiek rondom de bescherming van de persoonlijke levenssfeer wordt behandeld. Daarbij maakt u gebruik van de methode morele oordeelsvorming. In deze digitale omgeving kunt u een verslag verwerken van een moreel beraad volgens de methode Morele Oordeelsvorming. 

De verslagen van de moreel beraden vormen de data van ons onderzoek, en voor de opbouw van moresprudentie. Door een goede en eenduidige verslaglegging kunnen we tot betrouwbare inzichten en adviezen komen over privacy, interdisciplinaire zorg en de omgang met personen met verward gedrag. Deze applicatie is daarbij een belangrijk hulpmiddel.

De informatie wordt op een veilige omgeving versleuteld opgeslagen. U kunt het verslag altijd opslaan en later verder gaan. Zie hiervoor de balk boven het G&I logo. Als u terug wilt naar de vorige pagina kunt u de optie helemaal onderaan de pagina gebruiken. Gebruik niet de terugknop van uw browser, anders wordt de pagina opnieuw geladen.