Skip survey header

MVA Kids Ukrainian

Image is not set.

and
АСОЦІАЦІЯ «МІСЯЧНЕ СЕЛИЩЕ»
АНКЕТА ДЛЯ ДІТЕЙ (від 10 до 18 років)
2019 р.

Передмова
У 2019 році людство відзначає 50-ту річницю польоту космічного корабля «Аполлон-11» і першого кроку людини на Місяці. У великих космічних державах також спостерігається відродження інтересу до дослідження Місяця.
У рамках партнерства між Асоціацією «Місячне селище» і Асоціацією з проведення Всесвітнього тижня космосу було підготовлено анкету про дослідження Місяця, яка побачить світ під час Всесвітнього тижня космосу-2019.
«Місячне селище» - це ідея, що виникла декілька років тому. Це сукупність глобальних зусиль, що доклали уряди, приватні компанії і широка громадськість, спрямованих на стійке вивчення і використання ресурсів Місяця шляхом створення місячного співтовариства на поверхні Місяця і між Землею та Місяцем.
«Місячне селище» - це не селище у буквальному розумінні або база на Місяці або окремий науковий об’єкт. Усі запуски або програми, пов’язані з дослідженням Місяця (включаючи запуски роботизованих зондів), є частиною Місячного селища.

Асоціацію «Місячне селище» (MVA) було створено у червні 2017 року для сприяння реалізації ідеї «Місячного селища». Кожна людина або організація в усьому світі може зробити свій внесок у «Місячне селище», подаючи ідеї для нових запусків або майбутніх робіт на Місяці, і в підготування цих запусків або робіт.
Оскільки «Місячне селище» має стати глобальним починанням, мета цього анкетування – перевірити зацікавлення людей у всьому світі щодо дослідження Місяця і «Місячного селища». Всесвітній тиждень космосу (4–10 жовтня 2019 р.) – це унікальна можливість провести таке анкетування.
Загальні питання
 
2.
Стать
Твої знання про дослідження Місяця:
4.
Які люди ходили по Місяцю?
5.
Привозили люди або роботи зразки місячного ґрунту на Землю?
6.
Чи є на Місяці база людей?
7. Питання 1: На твою думку, політ на Місяць – це:
 
8. Питання 2: Хотів(ла) би (б) ти колись вирушити на Місяць?
 
9. Питання 3: Ти вважаєш, що люди повинні:
 
10. Питання 4: Уяви, що ти космонавт. З яких основних причин ти б хотів(ла) вирушити на Місяць?
 
12. Питання 6: Тебе цікавить «Місячне селище»?