Skip survey header

Programa Recomana HOSTED BUYERS, Fòrum Gastronòmico Barcelona 2019

Potència la presència dels teus clients actuals i / o potencials al Fòrum Gastronòmic Barcelona.

Els expositors recomanen a l’organització firal la invitació dels seus clients i clients potencials, oferint-los l’oportunitat de formar part del Programa d’Invitació HOSTED BUYER (compradors nacionals e internacionals).

- Programa Invitació Hosted Buyers

Aquest programa va dirigit a compradors nacionals i internacionals d'alt nivell, on l'organització estudiarà en cada cas la possibilitat d'oferir cobertura total o parcial d'allotjament, així com gaudiran d'una sèrie de condicions especials per visitar el Saló.

Els compradors que s’ajustin als criteris de l’Organització, rebran una invitació en nom de l’empresa expositora que els recomana.

Els Hosted Buyers aprovats per l’Organització firal per el Programa Recomana es beneficiarà dels següents avantatges:
  • Entrada gratuïta Hosted Buyer amb accés preferencial al salo per a tots els dies de al fira – del 18 al 20 de novembre 2019
  • Allotjament durant 1 nit en hotel 4* amb esmorzar inclòs, a càrrec de Fòrum Gastronòmic Barcelona
Quines empreses poden formar part?

Segons activitat empresarial siguin:

• Distribuïdors / majoristes
• Importadors
• Empresaris de restauració i indústria agroalimentària
• Responsables de compra del sector foodservice
• Botigues especialitzades

Segons perfil professional siguin: Directors Generals, Directors Comercials, Directors d'Operacions, Directors de R + D + I / Qualitat, Representant / agent comercial, Cuiners, Enòlegs i Sommelier.

D'aquesta manera, no formarien part del programa Hosted Buyers càrrecs professionals com ara Directors de Comunicació, Periodistes, Màrqueting o Finances.

DADES DE L’EMPRESA EXPOSITORA
Si us plau, assegura't d'introduir el teu e-mail durecte, ja que l'utilitzarem per a totes les comunicacions referents al Programa Recomana
This question requires a valid email address.