Skip survey header

Mooi Leven Huis Bennekom maart 2020

1. Wat leuk dat je belangstelling hebt om in het Mooi Leven Huis in Bennekom te komen werken! Dat waarderen we enorm. We vertellen je hier graag wat je moet doen om je aan te melden.

Het Mooi Leven Huis is een nieuw huis met een nieuwe visie. We hebben dan ook onze eigen manier om te kijken of je bij ons gaat passen. Als je de aanmelding hebt ingevuld en alle gevraagde bijlagen hebt toegevoegd kun je van ons een uitnodiging verwachten voor een sollicitatie in de vorm van een informele ontmoetingsavond. Je ontmoet dan gezinnen van bewoners van het Mooi Leven Huis en mensen van Philadelphia, waarbij je in dienst komt. Wij vinden het leuk om je dan te ontmoeten en je een beetje te leren kennen.

De exacte tijd en locatie van jouw ontmoeting ontvang je binnenkort in een apart bericht.

Om je op deze ontmoeting voor te bereiden vragen we je om jezelf aan ons voor te stellen én ons te vertellen wat je motiveert om in dit bijzondere huis te komen werken. Probeer dat op de volgende pagina pakkend te omschrijven. Daarnaast vragen we je ook om een recente foto van jezelf mee te sturen.

Als je de aanmelding hebt ingevuld en alle gevraagde bijlagen hebt toegevoegd kun je van ons een uitnodiging verwachten voor een ontmoetingsmoment (als onderdeel van het sollicitatieproces). 

We danken je alvast voor je inzet. Klik op de button 'Volgende' om je aan ons voor te stellen. 
reCAPTCHA Action