Skip survey header
Turkish

Nabız Yoklama #BirlikteGüçlüyüz

GÖRÜŞLERİNİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Nerede olduğunuzu kontrol edin! Yerel klinik etkinlik düzeyinizi kıyaslayın.

Meslektaşlarınızın güncel durumu nasıl değerlendirdiğini merak ediyor musunuz? Sizden, faaliyetlerinizin durumunu paylaşmanızı ve kliniğinizin/laboratuarınızın/zincir kliniğinizin ticari faaliyetlerinin geleceğini kısa ve orta vadede nasıl değerlendirdiğinizi bildirmenizi rica ediyoruz. .

Elde edeceğimiz sonuçlarla size, içinde bulunduğunuz pazarın nabzını değerlendirdiğimiz rapor aracılığıyla meslekdaşlarınızın tahminleri ve performansları ile pazarın gerçek durumunu sunacağız. Bu veriler yalnızca tüm soruları cevaplamış olan katılımcılarla paylaşılacaktır. Tüm cevaplar gizlilik içinde ele alınacak, bireysel olarak değil toplu halde işlenecek ve tüm veriler anket değerlendirmesi tamamlandığında silinecektir. .

Amacımız bu raporu düzenli olarak göndererek size gerçek veriler sağlamaktır.

Bu kıyaslama anketini tamamlamak, değerli zamanınızın 3 dakikadan fazlasını almayacaktır. Açıklıkla vereceğiniz geri bildiriminizi içtenlikle takdir ediyoruz.

GİZLİLİK BİLDİRİMİ
Straumann Group kişisel verileri yeni AB Veri Koruma Yönetmeliği de dahil olmak üzere geçerli veri koruma ve gizlilik yasalarına ve düzenlemelerine uygun olarak toplar ve işler. The Straumann Group collects and processes personal data in compliance with the applicable data protection and privacy laws and regulations, including the new EU Data Protection Regulation. Bu algı anketi yoluyla topladığımız kişisel veriler, yalnızca anketin cevaplarını işlemek amacıyla kullanılacak ve toplanacaktır. Bu ankette sağlanan bilgiler ticari amaçlı değildir. Bölgenizle ilgili toplu anket sonuçları almak istiyorsanız, 5. bölümde kişisel e-posta adresinizi vermenizi rica ediyoruz. Adresiniz üçüncü şahıslara verilmeyecek veya üçüncü şahısların kullanımına bırakılmayacaktır. Veri koruma yaklaşımımız hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz, web sitemizdeki gizlilik bildirimine başvurabilirsiniz.