Skip survey header

YNL 85jaar overige prijzen-website_s2

Doe mee en maak hier kans op een Japans cadeautje, nadat je antwoord hebt gegeven op onderstaande vraag. 
Hoeveel Yakult Ladies zijn er momenteel wereldwijd? *This question is required.
Gefeliciteerd! Je antwoord is juist. 

Yakult wordt sinds 1963 door Yakult Ladies huis aan huis en zelfs op kantoor geleverd in Japan. Dr. Minoru Shirota, zette deze unieke en persoonlijke manier van distributie en verkoop zelf op. Op deze manier wilde hij zoveel mogelijk mensen elke dag laten genieten van Yakult. Maar de Yakult Ladies vervullen ook een sociale rol. Ze maken een praatje met ouderen en houden een oogje in het zeil. Nu bezorgen er wereldwijd 80.000 Yakult Ladies met die passie Yakult producten huis aan huis en op het werk. In Azië zijn de Yakult Ladies zelf niet weg te denken uit het straatbeeld. Lees hier meer over onze Yakult Ladies. 
 
Helaas! Je antwoord is niet juist. 

Yakult wordt sinds 1963 door Yakult Ladies huis aan huis en zelfs op kantoor geleverd in Japan. Dr. Minoru Shirota, zette deze unieke en persoonlijke manier van distributie en verkoop zelf op. Op deze manier wilde hij zoveel mogelijk mensen elke dag laten genieten van Yakult. Maar de Yakult Ladies vervullen ook een sociale rol. Ze maken een praatje met ouderen en houden een oogje in het zeil. Nu bezorgen er wereldwijd 80.000 Yakult Ladies met die passie Yakult producten huis aan huis en op het werk. In Azië zijn de Yakult Ladies zelf niet weg te denken uit het straatbeeld. Lees hier meer over onze Yakult Ladies. 

Maar niet getreurd, je kunt alsnog kans maken op de legpuzzel of de theeset. Geef hieronder je keuze aan.
 
Ik maak graag kans op het volgende cadeautje *This question is required.
Vul hieronder je gegevens in om kans te maken!
Aanhef *This question is required.
This question requires a valid email address.
LET OP: Het kan even duren voordat het formulier is verzonden! Scrol na verzenden naar boven voor de ontvangstbevestiging.