Skip survey header

Virksomheders brug af business cases og gevinstrealisering 2020

Introduktion

Business Case Undersøgelsen 2020 

For ottende år i træk sætter businesscase.dk fokus på, hvordan virksomheder anvender business cases som strategisk beslutningsgrundlag og værktøj og ikke mindst gevinstrealisering af det, der er beskrevet i business casen.

Med business case mener vi skabeloner og arbejdsgange – separat eller i forbindelse med projektkommissorier og beslutningsoplæg. Gevinstrealisering er de opfølgende aktiviteter, som skal sikre at potentialet i business casen bliver materialiseret. Gevinststyring omkredser alle aktiviteter før under og efter projekt og er en løbende aktivitet i driften.

Vi sætter stor pris på, at du bruger tid på at besvare spørgsmålene. Dine svar er selvfølgelig fortrolige, og som tak for hjælpen sender vi dig hovedkonklusionerne af undersøgelsen, når vi offentliggør dem til efteråret i forbindelse med konferencen `Danmarks bedste Business Case´.

Alle, der besvarer, deltager i lodtrækningen om fem eksemplarer af bogen 'Business Casen 361 grader - Hele vejen rundt om gevinstrealisering´ og en fri plads til konferencen ´Danmarks bedste Business Case`

Mange tak,
Martin J. Ernst, Senior Partner, Head of EPICO Management Consultants
Er du ansat i en privat eller offentligt organisation? *This question is required.
Er det første år du deltager i denne undersøgelse? *This question is required.
Har du ændret praksis indenfor udarbejdelse af business cases og gevinstrealisering det sidste år? *This question is required.