Skip survey header

Help ons onze dienstverlening te verbeteren!

Fijn dat je deel wilt nemen aan deze online enquête. Met jouw feedback en antwoorden kunnen we onze dienstverlening verbeteren. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. 

Onder de deelnemers verloten we vijf online kortingscodes van €100. Hiervoor kun je op de eerste pagina je e-mailadres invullen. Deze wordt uitsluitend gebruikt om de winnaar te selecteren. Daarnaast worden je antwoorden eenmalig gekoppeld aan informatie over je orders. Na afloop van een eenmalige analyse worden deze antwoorden weer verwijderd.

Doel van het interview is om van verschillende klanten van Baars & Bloemhoff de klantreis gedetailleerd in kaart te brengen en inzicht te krijgen hoe deze op verschillende punten wordt ervaren en waar mogelijke verbeteringen liggen. Het onderzoek wordt uitgevoerd door onafhankelijke onderzoekers, Frank Beke en Marlies Wilms Floet van De Nieuwe Zaak

We zijn geïnteresseerd in je persoonlijke mening en er zijn dan ook geen goede of foute antwoorden. Geef daarom eerlijk antwoord op de volgende vragen.

Hartelijk dank alvast voor je deelname!

Klik op 'Volgende' of op het pijltje om van start te gaan!