Skip survey header

Küsitlus pankrotivõlgniku majandusaasta aruande esitamise kohta

Kehtiv pankrotiseadus näeb ette, et kui ettevõte läheb pankrotti, siis haldur peab esitama registripidajale pankrotistunud ettevõtte majandusaasta aruande. Aruanne tuleb esitada nii selle majandusaasta kohta, mis eelnes pankroti väljakuulutamisele, kui ka järgneva majandusaasta kohta pankrotimenetluse kestel.
1. Kas Teie hinnangul võiks täielikult loobuda halduri tänasest kohustusest esitada registripidajale pankrotivõlgniku majandusaasta aruanne?
Kas kohustusest tuleks loobuda ainult siis, kui pankrotimenetlus lõpetab ettevõtte tegevuse või ka juhul, kui otsustatakse ettevõtte tegevust jätkata?
Kas Teie hinnangul võiks halduri kohustust piirata näiteks nii, et ta peab esitama aruande üksnes pankroti väljakuulutamisele eelnenud majandusaasta kohta?
Kas teie hinnangul võiks haldur majandusaasta aruande asemel esitada registripidajale hoopis ajutise halduri aruande, pankrotimääruse või halduri aruande pankrotivara kohta?
Kas majandusaasta aruannet võiks asendada näiteks halduri ettekandega? Ettekandes märgib haldur põhjused, miks pankrotimenetlust ei ole lõpule viidud, andmed müüdud ja müümata pankrotivara kohta ning andmed pankrotivara valitsemise kohta.
3. Sisestage soovi korral oma kontaktandmed, et saaksime Teid edaspidi pankroti teemadega kursis hoida.