Skip survey header

Rúbriques per autoavaluar el que es fa al centre i millorar-ho. Som-hi?

Autodiagnosi de centre per a l'equitat

Aquestes rúbriques d’autodiagnosi que us fem a mans us permeten mesurar el punt en el que es troba el vostre centre educatiu en referència a alguns àmbits d'actuació que considerem bàsics per al bastiment d’una educació que busca igualar oportunitats i ser realment equitativa.

La crisi del coronavirus ha posat sobre la taula diversos eixos de desigualtat que, tot i existir prèviament, s’han agreujat i fet més evidents que mai. Amb aquestes rúbriques volem ajudar-vos a donar noves respostes a alguns d’ells i que pugueu millorar en la resposta que ja hi doneu. Per això, cada cop que en feu una, us situarem en un nivell de desenvolupament determinat i us oferirem consells i pistes per seguir avançant. La pretensió és que, autònomament, us avalueu i reflexioneu quins aspectes del vostre centre poden millorar-se i com podeu fer-ho.

Podeu començar per la temàtica que més us interessi, un cop l’hagueu acabat podeu continuar per la resta en l’ordre que vulgueu, o podeu deixar-ho estar per un altre dia. Podeu fer-les totes o només algunes, gestioneu la realització de les eines d'autodiagnosi com considereu més adient

Us oferim diverses eines, accediu-hi clicant al títol de la que vulgueu:

També disposem d'eines d'autodiagnosi per a ajuntaments, podeu trobar-les en aquest enllaç.